Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Høreapparat priser

 

Når det kommer til høreapparater, så findes der et hav af varianter. Én ting skal du vide: høreapparater er ikke bare høreapparater, og der er forskellige niveauer af høreapparat priser. Gode høreapparater er ikke billige, og billige høreapparater er sjældent gode (nok).

Nyd Lyden er et privat hørecenter, hvilket betyder, at vi sælger høreapparater, tilbehør til høreapparater og formstøbte høreværn. Vi gør altid alt, hvad vi kan for, at du får meget for pengene hos os. Blandt andet medfølger der altid 4 års fri service, 4 års garanti og 4 års udvidet garanti på ALLE vores høreapparater.

Bestil tid til høreprøve  Ofte stillede spørgsmål

 

Vi anvender udvalgte høreapparatmærker, og vores faste udvalg består af de nyeste modeller fra Phonak og Unitron. Det er anerkendte mærker af høj kvalitet, som vi har mange års erfaringer med, og det kommer DIG til gode. Vi kan naturligvis også hjælpe med andre mærker efter ønske. 

Hos Nyd Lyden er vi ikke provisionslønnet, hvilket betyder, at vi på ingen måde er interesseret i at sælge dig mere end det, du har brug for. Vi har valgt en prissætning, så fortjenesten er nogenlunde den samme på de forskellige kvaliteter, hvorfor vores rådgivning er baseret på DINE behov og ikke på vores udsigt til en større avance.

Hos Nyd Lyden har vi stedet valgt at vægte troværdig rådgivning højt, hvor vi giver os tid til en god samtale med dig. Vi lytter og engagerer os med hver eneste, der kommer ind af vores dør, fordi vi har altid vores kunder i centrum. Det betyder, at når vi udvælger høreapparater til dig, tager det udgangspunkt i dine forventninger, krav samt aktuelle hørebehov. 


 

Konkurrencedygtige priser og troværdig rådgivning

Vi er et lille, lokalt Hørecenter, som måske ikke lyder til at være en force i forhold til vores priser, men vi har gode aftaler med vores leverandører, hvilket betyder, at vi tilbyder absolut konkurrencedygtige priser. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er nemmere at gøre dig tilfreds, jo bedre høreapparat du får, men hemmeligheden ligger også i at optimere dine nye høreapparater med justering/efterjustering. Jo bedre høreapparat du får, jo bedre teknik indeholder det, hvilket giver et mindre behov for justering. Det sparer på din tid, og du får også en bedre oplevelse fra starten af, når du vælger gode høreapparater.


 

Hvad koster høreapparater? 

Du kan sammenligne et høreapparat med en bil. En bil vælges både efter udseende og ydeevne, og det samme gør sig gældende for hørea pparater. Er du på udkig efter et gratis høreapparat, må du derfor ikke forvente, at det svarer til at få en Audi. Høreapparater fås i alle afskygninger og i mange forskellige slags prisklasser. Hos Nyd Lyden kan du få høreapparater fra ca. DKK 4.000,- i egenbetaling for 2 stk, og vores mest avancerede høreløsning koster ca. DKK  20.000, i egenbetaling (det halve for 1 stk høreapparat).

Det vigtigste er, at vi finder frem til den høreløsning, som matcher det, du har brug for. Der er ikke en hørenedsættelse, der er ens, og derfor varierer priserne også for den enkelte i forhold til muligheden med tilbehør. Du vil altid blive tilbudt en gratis prøveperiode, hvor vi i forvejen informerer dig om høreapparaternes pris, så du er informeret, inden du afprøver. 

 

Få hjælp til betalingen af høreapparater
Når du skal have nye høreapparater, er der forskellige tilskud, som du kan søge/benytte dig af:

 • Det offentlige tilskud
 • Sygesikringen Danmark
 • Bevilliget helbredstillæg

 

Hos Nyd Lyden tilbyder vi også mulighed for finansiering eller ratebetaling.
Kontakt os og hør mere. 

 

Med i prisen hos Nyd Lyden har du altid: 

 • Gratis høretest
 • Uvildig og troværdig rådgivning
 • Gratis afprøvning af høreapparater
 • Fri justering, 4 års garanti og udvidet garanti*
 • Gratis forbrugsdele i 4 år f.eks. slanger, kupler, filtre
 • Gratis batterier (Vi hjælper dig i gang)
 • Ingen ventetid
 • Fokus på dig

 


Har du ikke haft høreapparat før?

Skal du have høreapparat for første gang, eller er dine høreapparater mere end 4 år gamle, kan du få offentligt tilskud til dine høreapparater, hvilket gør den samlede pris for dine nye høreapparater billigere. For at kunne søge det offentlige tilskud kræves en henvisning til høreapparatbehandling fra en ørelæge. Er du i tvivl, om du har en hørenedsættelse eller om dine høreproblemer skyldes noget andet, kan du sagtens komme til Nyd Lyden uden en henvisning. Vi måler din hørelse, og er der en hørenedsættelse, kan du kontakte ørelægen sideløbende med, at du afprøver dine høreapparater. Læs mere om det offentlige tilskud her


 

* Den udvidede garanti hjælper dig, hvis du f.eks. mister dit høreapparat inden for garantiperioden.

Modeller & typer    Om Nyd Lyden

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen