Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Høretest

En høreundersøgelse er det første skridt på vejen. Hos Nyd Lyden foretager vi en grundig undersøgelse af dine ører samt en høretest i vores egne lokaler. Høretesten foretages i et lydtæt rum, så den bliver så præcis som muligt. Du behøver ikke at have været forbi en ørelæge, hvis du har haft høreapparater før. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal til ørelæge, førend du bestiller en tid hos os, så læs mere her

 

 

Inden høretesten

For at kunne foretage en retvisende høretest skal dine ører være fri for voks. Det er derfor en god ide at få skyllet dine ører. Du kan gøre det selv eller du kan få hjælp fra din egen læge eller ved en ørelæge. Dette især hvis du har tendens til at danne vokspropper. Du risikerer ellers at gå forgæves, fordi vi ikke vil kunne gennemføre testen med et retvisende resultat.

 

Sådan foregår en høretest

Hos Nyd Lyden skelner vi imellem en høretest og en høreprøve. En høretest er en hurtig test, der tager 15-20 minutter, og som giver en fin indikation af, om man har hørenedsættelse. Hvis det er tilfældet laves en fuld høreprøve. Det vil i nogle tilfælde kunne klares med det samme, hvis det passer dig. Både høretest og fuld høreprøve udføres af en hørespecialist. Hos Nyd Lyden har vi fokus på at hjælpe dig bedst muligt. Derfor tager en høreprøve inklusiv behovsanalyse omkring 90 minutter – afhængigt af samtalens omfang. Vi starter altid med en indledende snak, og vi anbefaler derfor også, at du i forvejen har overvejet, hvad du har i tankerne omkring høreapparater, dine daglige behov og dit budget. Du kan forvente følgende, når du booker en tid til høreprøve hos os:

  • Rådgivning og samtale omkring dig, din dagligdag og lyttebehov
  • Kort undersøgelse af dine ører. Denne erstatter ikke en undersøgelse hos ørelægen men kan hjælpe/afklare mindre problemer som f.eks. megen ørevoks
  • Grundig høreprøve, hvor du – med hovedtelefoner på – lytter til forskellige lyde
  • Forklaring af din hørekurve ud fra et diagram, som høreprøven viser
  • Rådgivning omkring dine muligheder for høreapparatbehandling

 

Det er gratis og uforpligtende

At få foretaget en høretest er altid gratis og uforpligtende hos Nyd Lyden. En fuld høreprøve koster heller ikke noget i den forstand, at den er indregnet i den samlede pris på høreapparaterne.* Efter høreprøven vil du få rådgivning omkring dine muligheder for at høre bedre, og du vil altid få muligheden for at afprøve høreapparater hos os. Også det er gratis og uforpligtende. Du vil også altid få oplyst prisen på høreapparaterne inden afprøvning. 

Efter en afprøvningsperiode kan du beslutte om du ønsker at takke ja- eller nej tak til at købe høreapparaterne. Vælger du høreapparater hos Nyd Lyden, medfølger fri service og gratis justering i 4 år. Det betyder, at vi tilbyder at justere og servicere høreapparaterne løbende, således at du kommer til at høre optimalt. 

OBS. Hos Nyd Lyden foretager vi ikke undersøgelser på børn, som i denne sammenhæng betyder personer under 18 år, og vi henviser her til den offentlige høreklinik.

 


*Har du kun brug for høreprøven og ønsker et udprint, som du kan bruge til andet end at få høreapparater hos os, koster en høreprøve DKK 1000,-


BOOK EN HØRETEST    OM NYD LYDEN

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen