Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Øre-næse-halslægen

 

Skal du have høreapparater for første gang, har du brug for en henvisning fra  øre-næse-halslægen eller en speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme for at kunne få tilskud til køb af høreapparater. Du kan frit vælge, hvilken ørelæge du ønsker at bruge, og du kan evt. få en anbefaling fra din egen læge. 

 

Det er ikke nødvendigt at have en ørelægehenvisning på plads, når du træder ind ad døren hos Nyd Lyden første gang. Vi kan sagtens lave en høretest og vurdere, om der er behov for høreapparater, og hvis det er tilfældet, kan ørelægebesøget komme efterfølgende.

Har du tidligere haft høreapparater, behøver du ikke en henvisning fra din ørelæge men kan booke en tid direkte her hos Nyd Lyden. Nyd Lyden har ikke egen ørelæge men samarbejder uvildigt med ørelæger i Grenaa og omegn. 

 

Det er altid en god idé at komme med “rene” ører. Har du tendens til megen ørevoks, er det en god idé at få skyllet ører, inden du skal have foretaget en høreprøve. Det kan du gøre ved enten at få skyllet dine ører hos din egen læge eller får dem renset hos din ørelæge. Du risikerer ellers at gå forgæves, da vi ikke kan gennemføre høretesten med et retvisende resultat, hvis dine øregange er stoppet til med ørevoks.   

 

Fakta om hørenedsættelse

  • Ca. 1 ud af hver 1000 nyfødte har en hørenedsættelse
  • Hver 3. 60+ har hørenedsættelse
  • Ifølge WHO er kroniske øreinfektioner den hyppigste årsag til hørenedsættelse
  • Ca. 16% af verdens befolkning er påvirket af hørenedsættelse6

Bestil tid til høreprøve    Om Nyd Lyden

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen