Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Tilskud til høreapparater

 

Du kan få tilskud til høreapparater fra det offenlige. Når du skal have høreapparater, kan du vælge at gå 2 veje:

  1. Offentlig høreklinik
  2. Privat hørecenter

 

Det er gratis at få høreapparater fra en offentlig høreklinik. Dog må du forvente lang ventetid, og du har heller ikke muligheden for at få indflydelse på, hvilket slags høreapparat du gerne vil have. Du bør derfor overveje, om det offentlige system er den optimale løsning i forhold til det, som du har brug for hjælp til.

Alternativet til de offentlige høreklinikker er de private hørecentre. Nyd Lyden er et privat hørecenter, og her kan du få høreapparater efter eget valg, hurtig udlevering samt service og fri justering. Du vil opleve, at der bliver taget hånd om dig og dine behov. Du kan få det offentlige tilskud til høreapparater, selvom du vælger et privat hørecenter. Koster de høreapparater, du vælger, mere end tilskuddets beløb, vil der være en egenbetaling. Beløbet afhænger af din hørenedsættelse, dine behov i dagligdagen og dermed type af høreapparat du vil få mest gavn af.

 

Det offentlige tilskud til behandling hos et privat hørecenter

Det offentlige tilskud fastligges for et år af gangen og kan udbetales hvert fjerde år. Pr. 1. januar 2018 gives der DKK 4.108,- i tilskud til det første øre og DKK 2.369,- til det andet øre. Vælger du høreapparater, der koster mere end dette hos Nyd Lyden, vil der være en egenbetaling op til høreapparaternes fulde pris. Ønsker du at købe tilbehør, ydes der ikke offentligt tilskud.

 

Om det offentlige tilskud:

  • Gives til alle personer over 18 år
  • Udbetales hvert fjerde år
  • Der tages ikke hensyn til din indkomst

Er du i tvivl om, hvor gamle dine høreapparater er, så kom ind og lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvornår du er tilskudsberettiget igen. Ved du f.eks. at du kan få nyt tilskud til høreapparater inden for nærmeste fremtid, kan du sagtens være på forkant og have foretaget høreprøve samt afprøvet høreapparater, inden tilskuddet kan søges. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål i forbindelse med det offentlige tilskud eller andre rabatmuligheder.


 

Bestil tid til høreprøve    Om Nyd Lyden

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen