Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Typer & Modeller

 

Der findes mange forskellige typer & modeller  = du har et væld af muligheder inden for høreapparater i dag. Markedet er domineret af nogle meget store høreapparatproducenter, som har investeret mange års dedikation med at udvikle og forfine teknikken i høreapparaterne. Hos Nyd Lyden har vi nøje udvalgt hvilke producenter, vi vælger at bruge, og vi har valgt ud fra vores mange års erfaring med tilpasning og udlevering af mange forskellige typer af høreapparater og tilbehør. Vores foretrukne valg er Phonak og Unitron, og du kan herunder se nogle af de nyeste høreapparater, som vi kan tilbyde. 

 

Har du brug for hjælp til tilpasning eller justering af andre typer af høreapparater end dem, vi udleverer, kan vi sandsynligvis også hjælpe dig. 

Er du tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

 

Tilbehør   Ofte stillede spørgsmål       


 

 

Phonak Audéo™ B

Phonak Audéo B høreapparaterne er udviklet til at gøre livet lettere og hørelse helt problemfri. Hemmeligheden bag Audéo B er det unikke operativsystem AutoSense OS. Det fornemmer omgivelserne og justerer løbende dine høreapparater. Det eneste, du skal gøre, er at tænde dem. Resten sker automatisk. Og med det genopladelige Phonak Audéo B-R kan du nu nyde 24 timers** hørelse på kun én opladning. Og Phonak Audéo B-Direct giver dig mulighed for at tilslutte det direkte til alle Bluetooth®-telefoner*. Det er ligegyldigt, om du bruger Android-, iOS- eller andre typer mobiltelefoner.

Du får bl.a. disse funktioner:

 • Direkte tilkoblingsmuligheder til f.eks. mobiltelefon
 • 24 timers hørelse med en enkelt opladning ved brug af genopladelige batterier
 • Fuldt ud automatisk ubesværet hørelse
 • Forstå mere i støj
 • Hør stille stemme

 

Læs mere her

 


 

Phonak Audéo™ B-Direct

Høreapparater, der kan tilsluttes direkte til alle former for mobiltelefoner* samt dit TV. Phonak Audéo B-Direct indeholder banebrydende teknologi, der giver dig mulighed for at tilslutte det direkte til alle Bluetooth®-telefoner*. Det er ligegyldigt, om du bruger iOS-, Android- eller andre typer mobiltelefoner. Du skal blot parre dine høreapparater og besvare opkaldet – nemmere bliver det ikke!

Phonak Audéo B-Direct fungerer på samme måde som et trådløst Bluetooth-headset, da det bruger de indbyggede mikrofoner til at opfange din stemme ved telefonopkald. Du kan nu høre telefonen ringe direkte i dine høreapparater.

Du har også mulighed for at besvare eller afvise opkald med et enkelt tryk på en knap på dit Audéo B-Direct. Selv om du sidder i den anden ende af stuen, er det ikke nødvendigt at rejse dig for at finde telefonen – mere håndfrit bliver det ikke.

 

Læs mere her

 


Phonak Bolero™ B

Phonak Belong høreapparater er til for at simplificere dit liv og gøre hørelse nemt. Det der gør Bolero B så speciel er det unikke operativsystem AutoSense OS. Dette ‘fornemmer’ omgivelserne og tilpasser dine høreapparater konstant. Det eneste du skal gøre er at tænde dem, så klarer de resten for dig automatisk. Med det genopladelige Bolero B-PR, kan du nu nyde 24 timer* hørelse på blot en enkelt opladning.

Du får bl.a. disse funktioner:

 • 24 timers hørelse med en enkelt opladning ved brug af genopladelige batterier
 • Fuldt ud automatisk ubesværet hørelse
 • Forstå mere i støj
 • Hør stille stemme

 

Læs mere her

 


Phonak Virto™ B

Phonak Virto B er specialfremstillet til perfekt pasform i dit øre og er verdens første høreapparat med biometrisk kalibrering, der tager højde for din individuelle øreanatomi og dit lyttebehov. Over 1600 biometriske datapunkter identificeres, og der beregnes unikke kalibreringsindstillinger for hvert enkelt Virto B-høreapparat. På denne måde kan Virto B mere pålideligt registrere, hvor lyden kommer fra, og derved give dig adgang til bedre hørepræstation.*

Du får bl.a. disse funktioner:

 • Præcist kalibreret til din individuelle øreanatomi for at opnå bedre hørepræstation*

 • Specialdesignet, så de passer til dine ører

 • Fuldautomatisk ydelse og problemfri hørelse uanset sted og situation** 

 

Læs mere her

 


Unitron Moxi Tempus

Moxi All er det eneste genopladelige høreapparat, der sluttes direkte til alle mobiltelefoner*, ikke kun iPhone®. Med disse høreapparater får du genopladelig frihed, fantastisk lydkvalitet under alle samtaler, håndfri opkald uden streamer og høreapparaterne er i den grad udviklet til at være brugervenlige. 

 

Du får bl.a. disse funktioner:

 • Udviklet til alle telefoner, så  du kan tale i telefon håndfrit
 • En nem opladning natten over giver frihed til at følge med i samtaler hele dagen
 • Høj ydeevne til selv de udfordrende lyttesituationer
 • Meget realistisk lyd

 

Læs mere her

 


 

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen