Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Tilbehør

 

Med den teknologi vi har i dag er der mange muligheder, du kan benytte dig af, for at optimere brugen af dine høreapparater. Det kan du gøre ved at tilkøbe forskelligt tilbehør til dine høreapparater.

 

Der kan være forskellige grunde til, at du ønsker tilbehør til dine høreapparater: 

  • Du ønsker at booste dine høreapparaters ydeevne, så du bedre kan være i kontakt med dine omgivelser
  • Du ønsker nemmere betjening af dine høreapparater i det daglige
  • Du ønsker at udnytte de trådløse muligheder, så du kan koble dine høreapparater på andre ting i din dagligdag f.eks. hvis du lytter musik eller taler en del i mobiltelefon

 

Stort set alle slags høreapparater i dag kan kobles sammen med forskelligt tilbehør, både når vi taler i-øret og bag-øret høreapparater. Herunder ser du et lille udpluk af mulighederne, og vi tilråder altid, at du tager en god snak med din hørespecialist om, hvad dine behov er.


Hos Nyd Lyden ønsker vi ikke at “sælge dig noget”, som du ikke har brug for. Derimod ønsker vi at optimere din hørelse med lige præcis de elementer, der skal til for, at du får den optimale lydoplevelse i din daglige færden.


Læs evt. mere om det forskellige tilbehør fra Phonak her

Bestil tid til høreprøve    Ofte stillede spørgsmål

 

Phonak DECT

Den trådløse telefon, som automatisk sender opkald til dine høreapparater.

Phonak DECT er en trådløs telefon, som kan bruges af hele familien. Den er unik, fordi den automatisk kan oprette trådløs forbindelse til Phonak-høreapparater.

Der kan tilsluttes op til seks håndset til baseenheden, hvilket især er en fordel på mindre kontorer. Den har en rækkevidde på 300 m, så du kan gå omkring og fortsat modtage lyd i højeste kvalitet. Den kan også bruges af personer med normal hørelse.

Læs mere her

 

 

Phonak TVLink II

Omdan dine høreapparater til trådløse stereohovedtelefoner.

Når Phonak TVLink anvendes i kombination med ComPilot eller ComPilot Air, får du mere ud af TV-programmerne. Den forbedrer taleforståeligheden ved at forvandle høreapparaterne fra Phonak til trådløse stereohovedtelefoner, så du kan høre fjernsynet eller lytte til musik. Med en streamingafstand på op til 30 meter kan man bevæge sig rundt i huset uden at gå glip af, hvad der sker i den udsendelse, du følger med i.

Læs mere her

 

 

Phonak ComPilot II

Den alsidige streamingenhed med op til 24 timers streamingtid.

Phonak ComPilot tilbyder fremragende lyd i stereokvalitet og kan via Bluetooth tilslutte høreapparater fra Phonak til en lang række lydkilder: mobiltelefon, MP3-afspiller, tablet samt bærebare og stationære computere. Du kan kombinere den med Phonak TVLink og forvandle dine høreapparater til trådløse høretelefoner, eller med Phonak RemoteMic og få en bedre taleforståelighed på afstand.

Med Phonak ComPilot kan du også montere en Roger™ X-modtager og anvende Roger-mikrofoner i kraftig støj og over afstand eller sætte et 3,5-mm-lydstik i den direkte lydindgang. ComPilot har længere batteritid og dermed også ekstra lang streamingtid.

Læs mere her

 

 

Phonak ComPilot Air II

Audiostreaming uden generende ledninger.

Den lille og elegante Phonak ComPilot Air tilbyder fremragende lyd i stereokvalitet og kan via Bluetooth tilslutte høreapparater fra Phonak til en lang række lydkilder: mobiltelefon, MP3-afspiller, tablet samt bærebare og stationære computere. Du kan kombinere den med Phonak TVLink og forvandle dine høreapparater til trådløse høretelefoner, eller med Phonak RemoteMic og få en bedre taleforståelighed på afstand.

Læs mere her

 

 

Phonak RemoteMic 2.0

Den lette trådløse mikrofon, som øger taleforståeligheden på afstand.

Den lille og lette Phonak RemoteMic er en nem løsning, når to personer skal føre en samtale over afstand, f.eks. under en forelæsning. Den sættes fast på talerens tøj og sender talerens stemme direkte til begge høreapparater via en ComPilot eller en ComPilot Air over en afstand på op til 20 meter.

Læs mere her

   

Phonak PilotOne II

Den enkleste og mest diskrete metode til styring af Phonak-høreapparater.

Fjernbetjeningen Phonak Pilot One er designet til maksimal effektivitet, brugervenlighed og diskretion. Enkelheden og det ergonomiske design gør den særdeles brugervenlig.

Læs mere her

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen