Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Høreværn

 

Vi skal ikke stå med en løftet pegefinger, men det handler om at beskytte din hørelse med gode høreværn. Dine ører er så fint sat sammen af fintfølende dele, og der skal kun et enkelt højt brag til at forårsage en varig høreskade. Arbejder du i megen støj, kører du meget på motorcykel, færdes du i høj musik eller går du på jagt, kan vi kun opfordre dig til at tage hånd om din hørelse – ved at bruge høreværn. 

 

Høreværn er mere end de små gule dutter

Du kan få høreværn i flere afskygninger og i flere prisklasser. Vi kender nok alle de små gule “skumdutter”, som vi får udleveret til f.eks. koncerter. Et sådan høreværn har naturligvis sin berettigelse, og vi ser hellere brugen af disse end slet ingen. Ulempen ved disse høreværn er, at de ikke er tilpasset dine ører, og at du kan blive øm ved for lang tids brug. Desuden kan de heller ikke reguleres på nogen måde, hvilket vil sige, at du får en “flad” overordnet dæmpning af støjniveauet, hvor det kan være svært også at føre en samtale uden at skulle anstrenge sig for at høre efter. Det betyder, at du mister lydnuancerne i det, der foregår omkring dig.

 

Hører du musik, er det jo en ærgerlig ting. Det samme gælder for hovedtelefoner, der også kan fungere som høreværn. Nogle endda med særligt indbyggede funktioner til formålet.  Hovedtelefoner har også en tendens til at blive varme at have på, og det kan være svært at bruge gennem en hel dag. I stedet anbefaler vi brugen af formstøbte høreværn, der formes og støbes, så de præcist passer til din øregang.

 

Formstøbte høreværn    Om Nyd Lyden

 

Den optimale musikoplevelse

Mange musikere oplever at få tinnitus efter mange års arbejde med musikken som det daglige redskab. Du behøver ikke at være en professionel musiker for at gå ind under den kategori, og det er måske de færreste, der har lyst til at bruge høreværn, når det lige præcis gælder musik. Ikke desto mindre er det værd at opveje konsekvensen af den skade, musik også kan forårsage, hvis niveauet kontinuerligt er for højt.

 

Med de moderne formstøbte musikerværn der findes i dag, er det muligt at beskytte din hørelse samtidig med, at du opnår en komplet gengivelse af musikken. Det bliver blot på et lavere niveau og med det, som vi kalder for en lineær dæmpning.


Tinnitus er en varig tilstand, som kan sætte en ganske alvorlig dæmper på livskvaliteten, og vi kan derfor kun opfordre til brugen af høreværn – uanset om du er professionel eller musiker i din fritid. 


 

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen