Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Formstøbte høreværn

 

Hos Nyd Lyden kan du købe små formstøbte høreværn til alle slags formål. Et formstøbt høreværn bliver til ved at tage et aftryk af dine ører, der sendes ind til Phonak, som herefter støber høreværnet i det materiale, der er egnet til formålet. Der er forstøbte høreværn til daglig brug, til musik, til at sove med mm. I disse høreværn kan vi bruge forskellige dæmpningsfiltre, så dine høreværn bliver tilpasset præcist det formål, som du ønsker. 

 

Fordelene ved formstøbte høreværn:

  • God tale- og signalforståelse
  • Perfekt pasform i komfortabelt materiale
  • Mulighed for forskellige dæmpningsfiltre
  • Effektiv hørebeskyttelse

 

En gevinst ved brugen af formstøbte høreværn er også øget fysisk og psykisk velvære. Støj kan være en stressfaktor  i din hverdag, hvor du måske ikke selv er klar over i hvilken grad. 

Herunder finder du et udpluk af de forskellige typer af høreværn som vi tilbyder hos Nyd Lyden. Har du personlige præferencer eller ideer ud over det, du ser herunder, så kontakt os gerne og vi ser på en helt individuel løsning til dig. 


Bestil tid til aftryk      Om Nyd Lyden


 

 

Phonak Standard

Hold skadelig støj ude

Formstøbte Phonak høreværn er ideelle på arbejdspladsen, i hobbyværkstedet, med motorsaven, i traktoren eller ethvert sted, hvor du er udsat for generende og/eller skadelig støj.

Formstøbte Phonak høreværn har en perfekt pasform og høj komfort samt har dæmpningsfiltre, der er tilpasset den enkelte persons arbejdsopgaver og behov for støjdæmpning. Der er tale om personligt fremstillede høreværn som kan benyttes hele arbejdsdagen uden gener i forhold til anvendelsen af andet sikkerhedsudstyr som briller, maske eller anden hovedbeklædning.

Høreværnene er tildelt klassifikationer for blandt andet god tale- og signalforståelse i støjende omgivelser.  

Læs evt. mere her

 


 

Phonak Serenity  

Skærp dine sanser på jagt

Serenity DP+ / DP+ Audio In er Phonak’s formstøbte dynamisk dæmpende høreværn med niveau-afhængig beskyttelse. Høreskadelig støj og farlig impulslyd som haglgevær og riffelskud dæmpes øjeblikkeligt og effektivt til sikkert niveau. Serenity DP+´s binaurale mikrofoner, giver en fantastisk retningshørelse og lydgengivelse i høj kvalitet. Volumenkontrol giver mulighed for at forstærke lydbilledet i stille omgivelser, en fordel når vildtet skal lokaliseres. Desuden er der mulighed for at  dæmpe eller mute i stærkt støjende omgivelser.

De formstøbte Phonak e-Shells ørepropper tilpasses til dine ører og sikrer perfekt pasform og uovertruffen komfort. Phonak e-Shell er en slidstærk og  rengøringsvenlig øreprop produceret i ultra let medicinsk nylon.

Læs evt. mere her

 


Phonak Motorsport

Optimal komfort og velvære

Phonak har udviklet et særligt høreværn til dig, der kører motorcykel eller dyrker motorsport: Phonak Motorsport. Ved at fjerne generende vej- og vindstøj får du en mere involveret køreoplevelse og et bedre og sikrere førermilø, hvor du bedre kan koncentrere dig om kørslen og dine omgivelser i trafikken. Med Phonak Motorsport i ørerne kan du bedre høre din intercom, motor og gearkasse.

Samtidig kan du nyde øget komfort og velvære. Du bliver en bedre motorcyklist!

Selv om Phonak Motorsport primært er udviklet til motorcykelkørsel og anden motorsport, kan de også bruges i fritid f.eks. når du rejser med fly, tog eller bus samt på arbejde.

Læs evt. mere her

 


Phonak Musik

Til musikere og koncertgængere

Et personligt formstøbt høreværn, der beskytter din hørelse og giver en balanceret musikoplevelse. Selv om Phonak Musik først og fremmest henvender sig til udøvende musikere, discjockeys og andre i musikbranchen vil alle musikelskere samt personale på spillesteder nyde godt af Phonak Musik i ørerne.

Læs evt. mere her

 


Phonak Søvn

Abstrahér fra støj og sov godt

Mangel på søvn kan påvirke dit immunforsvar, din hukommelse og indlæringen. Dårlig søvn kan også påvirke dit humør, koncentration og overskud i dagligdagen. Phonak Søvn er udviklet til at hjælpe dig til bedre søvn og hvile. Disse formstøbte ørepropper sikrer, at du kan abstrahere fra støj, så du kan sove på alle tider af døgnet. Bemærk også, at du ikke er totalt afskåret fra dine omgivelser med Phonak Søvn i ørerne. Du kan stadig høre dørklokken, vækkeuret eller brandalarmen. Phonak Søvn kan også bruges i tog, bus – eller andre steder, hvor du bliver udsat for generende støj.

Læs evt. mere her

 


 

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen