Bestil tid til gratis høreprøve på   71 99 42 44 

Om høreapparater

 

Høreapparater fungerer på den måde, at de opfanger lyden omkring dig, forstærker den og sender herefter lyden ind gennem din øregang og mellemøre – helt ind til det indre øre, hvor din hørenerve sidder. Et høreapparat hjælper dig på den måde med at få forstærket lyden, så du igen får flere lyde med. 

 

Der er forskellige grader af en hørenedsættelse, og det er klart, at jo sværere nedsat hørelse du har, jo mere skal der til for at du kan høre optimalt igen. De milde og moderate hørenedsættelser er nemmest at behandle med høreapparater men høreapparater kan naturligvis også hjælpe til både svære og meget svære hørenedsættelser. Hvilken type høreapparat der er bedst for dig, afhænger derfor af din hørenedsættelse.

Men det afhænger i mindst ligeså stor grad af, hvilke situationer du kommer i, i dagligdagen, og hvilke forventninger du har til dine høreapparater. Det kan vi samlet kalde ”hørebehovet”. Hos Nyd Lyden får vi os en grundig snak omkring dit hørebehov for at kunne tilpasse vores rådgivning omkring høreapparater til lige netop dig.

 

Fordelene ved høreapparater

At få høreapparat kræver en tilvænningsperiode som så meget andet. Lyden vil virke anderledes, og du skal også vænne dig til følelsen af at have noget siddende i og omkring dit øre. Det kan sammenlignes lidt med at få briller og den følelse af, at der sidder noget og hviler på din næsetip. Når først du har vænnet dig til dine høreapparater, vil du opleve mange fordele som f.eks.

 

  • Du hører bedre, og du forstår derfor også bedre, hvad der bliver sagt til og omkring dig
  • Du har nemmere ved at deltage i f.eks. møder, familiefester og forsamlinger uden at skulle anstrenge dig så meget
  • Du oplever igen at kunne høre lyde, som er forsvundet fra dit daglige lydbillede f.eks. fuglekvidder eller blinklyset i bilen

 

Hvad er en høreprøve    Om Nyd Lyden

 

De små tekniske vidundere

Hvis du skiller et høreapparat ad og nærstuderer de små dele, som sidder indvendigt, vil du blive overrasket over, hvor meget teknik der er samlet på så lidt plads. Alene det som chip’en indeholder af funktioner og data, som gør høreapparaterne “intelligente” er imponerende. Der findes mange forskellige slags høreapparater, der hver især har deres særlige funktioner og egenskaber, men ens for dem alle er, at de indeholder:

 

  • Et lille batteri, der sørger for strøm
  • En mikrofon, der opfanger alle lydene
  • En forstærker, som gør alle lydene højere
  • En højtaler, som sender lydene videre ind til dit indre øre

 


Et høreapparat er ikke blot et høreapparat, og det er ikke ligegyldigt, hvilken model og type du vælger. Få altid kyndig vejledning af en professionel Audiologist, der kan rådgive dig ud fra dine behov i hverdagen. Når du vælger et privat hørecenter som Nyd Lyden, har du muligheden for at afprøve dine høreapparater, inden du beslutter dig. Den mulighed anbefaler vi dig, at gøre brug af. 


 

Det første skridt mod en bedre hørelse er at få undersøgt din hørelse.
Bestil en tid til en høreprøve i dag og lad os tage en god snak om din hørekurve
og hvilke høreapparatløsninger, der passer bedst til dig. 

Bestil tid til høreprøve
Til toppen